Johan De Witt

Conferentie 2024
 

kpn 

Locatie

KPN HQ Link is het hoofdkantoor van KPN waar ook de Raad van Bestuur zetelt. Aan de voet van Erasmusbrug, op de Kop van Zuid. Parkeren in de nabijgelegen Q-Park maar nog beter bereikbaar met het OV !  En schitterend uitzicht over de Maas. 

Adres

Wilhelminakade 123
3072AP  RotterdamHet KPN-gebouw is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer via. Aan het begin van de Wilhelminapier, tegenover het nieuwe Luxor Theater, ligt metrostation Wilhelminaplein. Hier komt een rechtstreekse metro (lijn D) vanaf het centrum (Beurs), het Centraal Station of Rotterdam Ahoy. Ook bevindt zich vlak naast dit metrostation de tramhalte Wilhelminaplein. Hier komen tram 20, 23 of 25 vanuit het centrum van de stad en vanaf Centraal Station. 
Wij adviseren u i.v.m. de beperkte parkeermogelijkheden om daarvan gebruik te maken.

Google Maps

INSCHRIJVENDe Johan de Witt Conferentie wordt georganiseerd door Stichting Pugno Pro Patria in Mare en de KIM Alumni Vereniging

Privacyverklaring
Wie we zijn

KIMAV

De Alumni Vereniging van Het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIMAV) is opgericht in 2006 en heeft als doel een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappelijke beeldvorming  omtrent de Nederlandse krijgsmacht  in het algemeen en in het bijzonder  de Koninklijke Marine. KIMAV’s 265 leden   hebben allen de reguliere KIM-opleiding  doorlopen en een aantal jaren  als officier bij de Koninklijk Marine gediend. De meeste leden zijn nu werkzaam in de publieke of private sector in Nederland en daarbuiten.

Pugno pro Patria in Mare

De stichting Pugno pro Patria in Mare (P3inMare) is op 1 juli 2013 opgericht en heeft als doel bij  te dragen aan het maatschappelijk begrip voor, en kennis over de Koninklijke Marine om zo het draagvlak voor de Koninklijke Marine in de Nederlandse samenleving te vergroten.

P3inMare doet dit door het initieëren en organiseren van bijeenkomsten die een kwalitatief hoge bijdrage leveren aan het bevorderen van de dialoog tussen de KM en de Nederlandse samenleving.

Johan De Wittconferentie

De Johan de Wittconferentie is een jaarlijkse conferentie die sinds 2009 wordt georganiseerd door en voor leden van de KIM Alumni Vereniging (KIMAV). Middels deze lezing biedt het KIMAV haar leden een platform voor een open en pragmatische gedachtenwisseling op het snijvlak van maritiem-militaire, staatkundige en bedrijfskundige onderwerpen en altijd gekoppeld aan het hoofdthema Bestuur en Leiderschap. Vanaf 2014 is de Stichting P3inMare medeorganisator van deze conferentie.

Mede mogelijk gemaakt door
Damen
Thales
SAAB
KPN
RH Marine
Deloitte
De Haas