Johan De Witt

Conferentie 2024
 

Inschrijven voor deelname

 

 

De Johan de Wittconferentie 2024 is helemaal volgeboekt.
Als u op de wachtlijst wilt komen, kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst
Mocht er dan een plaats vrij komen, dan wordt u daarvan op de hoogte gesteld.
Tarieven en factuur

Voor het bijwonen van de conferentie is een bedrag van € 57.50 verschuldigd. 

Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van € 10.

Nadat u in het formulier uw gegevens hebt opgegeven, wordt u doorgeleid naar een volgende pagina, waarop het te betalen bedrag staat en een mogelijkheid om dat met IDEAL, credit card of een overschrijving te doen. Nadat u betaald heeft, wordt u weer teruggeleid naar deze website. U ontvangt een mail met een proformafactuur en een definitieve factuur. 

Voor bedrijven: Kiest U in het betaalproces voor overboeking. Na invullen van uw emailadres ontvangt u de betaalinstructies per email.
Na betaling en verwerking van uw betaling ontvangt u een bevestigingsmail met een link naar de definitieve factuur.

Deze inschrijfmogelijkheid maakt gebruik van payment provider Mollie.

Wie we zijn

KIMAV

De Alumni Vereniging van Het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIMAV) is opgericht in 2006 en heeft als doel een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappelijke beeldvorming  omtrent de Nederlandse krijgsmacht  in het algemeen en in het bijzonder  de Koninklijke Marine. KIMAV’s 265 leden   hebben allen de reguliere KIM-opleiding  doorlopen en een aantal jaren  als officier bij de Koninklijk Marine gediend. De meeste leden zijn nu werkzaam in de publieke of private sector in Nederland en daarbuiten.

Pugno pro Patria in Mare

De stichting Pugno pro Patria in Mare (P3inMare) is op 1 juli 2013 opgericht en heeft als doel bij  te dragen aan het maatschappelijk begrip voor, en kennis over de Koninklijke Marine om zo het draagvlak voor de Koninklijke Marine in de Nederlandse samenleving te vergroten.

P3inMare doet dit door het initieëren en organiseren van bijeenkomsten die een kwalitatief hoge bijdrage leveren aan het bevorderen van de dialoog tussen de KM en de Nederlandse samenleving.

Johan De Wittconferentie

De Johan de Wittconferentie is een jaarlijkse conferentie die sinds 2009 wordt georganiseerd door en voor leden van de KIM Alumni Vereniging (KIMAV). Middels deze lezing biedt het KIMAV haar leden een platform voor een open en pragmatische gedachtenwisseling op het snijvlak van maritiem-militaire, staatkundige en bedrijfskundige onderwerpen en altijd gekoppeld aan het hoofdthema Bestuur en Leiderschap. Vanaf 2014 is de Stichting P3inMare medeorganisator van deze conferentie.

Mede mogelijk gemaakt door
Damen
Thales
SAAB
KPN
RH Marine
De Haas